Bærcreme

Bærcreme laves af en hvid creme og en bærsylt der blandes.Den passer rigtigt godt både til kagefyld, men er også genial til muffins topping.

Hvid Creme:
2 blade husblas
1/2 l piskefløde
150 hvid chokolade

Lig husblassen i blød i ca 1/2 time i koldt vand. Hak chokoladen fint og kom den i en skål. Varm fløden op til omkring 80 grader(lige før den begynder at boble). Hæld halvdelen af fløden over chokoladen og rør til chokoladen er nÆsten smeltet. Tilsæt resten af fløden og rør godt til chokoladen er smeltet. Knug vandet af husblassen og tilsæt det direkte i chokoladefløden mens der røres. Hæld chokoladefløden gennem en sigte såder ikke er chokoladeklumper i den. Sæt den på køl til den er HELT kold

Bærsylt
100 g sukker
200 g bær
1/2 vaniljestang

Put alle dele i en gryde og kog uden låg i ca 15 min. Tag gryden af varmen. Tag vaniljestangen op og blend kort med en stavblender. (Er der klumper i kan den være næsten umulig at få ud af tyllen).Sæt den på køl til den er HELT kold.

Bærcreme:

Pisk den hvide creme til den er let og luftig. Pas på med at piske for meget så bliver den grynet ( lige som når man pisker alm flødeskum for meget). Vend den kolde bærsylt i til det er ensartet masse.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.