Hasselnødder fudge brownie

Dej:

150 g smør
225 g sukker
1 knsp. Salt
1 tsk vaniljesukker
60 g hvedemel
2 store æg

Nøddecreme:
200 g hasselnødder
2 store spsk nutella
1 æg

Topping:
30 g hakkede hasselnødder
6 stk. fudge skåret i små stykker (dem fra bland selv slikket)

Start med at lave nøddecremen. Blend nødderne til de er blevet cremede, tilsæt Nutella og blend lidt mere. Bland æg i og rør det til en lind creme.

Lav så selve kagen. Smelt smørret. Tag det af varmen. Bland alle de tørre ingredienser i skål. Tilsæt smør og æg et af gangen. Rør sammen til en glat dej.

Smør dejen i en bagepapir beklædt form på ca 20×25 cm

Smør nøddecremen ud over dejen.

Drys hakkede hasselnødder og fudge ud over kagen.

Bages midt i ovnen ca. 30 min ved 180 grader. Kagen skal kun lige bages til den stivner, men skal stadig være cremet i midten.

Serveres evt. med en kugle god vaniljeis.

Print Friendly, PDF & Email